Točenje penine na poroki


Penina na poroki, se navadno postreže po civilnem obredu. Marsikdo na ta običaj pri načrtovanju poroke pozabi, saj ima že tako ali tako tisoč in eno skrb, prav tako pa večino skrbi cena, saj penina velja za nekaj prestižnega, prestiž pa navadno enačimo z visoko ceno.

Marsikje Vam bodo ponudili "brezplačno" točenje penine na poroki po civilnem obredu, ko pa izstavijo
račun, pridete do ugotovitve, da je bilo vse prej kot brezplačno. Ko Vam ponudijo "brezplačno" točenje penine na poroki, se morate zavedati, da gre tukaj zgolj za brezplačno točenje, medtem ko Vam penino navadno zaračunajo po "gostinskih" cenah, torej tudi do 30 eurov na steklenico penine.

Tukaj nastopimo mi. Penino Vam postrežemo po civilnem in/ali cerkvenem obredu pri tem pa poskrbimo
za vse podrobnosti. Priskrbimo kozarce, penino*(vrsta penine je odvisna od vaših želja, priskrbimo tudi brezalkoholno in/ali otroško penino), šank/mizo, pladnje, čisto vse kar je potrebno, da bo Vajin poročni dan res nepozaben.

Za tiste bolj tradicionalne, pa penino odpremo s tehniko poznano kot "sabrage" - gre za odpiranje
penine s sabljo.  

Cena za kozarec penine na poroki se začne že pri 1,50€, seveda pa Vam sestavimo edinstveno ponudbo glede na vaše želje in zahteve.

Poleg točenja penine, Vam nudimo tudi točenje aperativov in brezalkoholnih pijač, prav tako pa Vas vabimo,
da si ogledate našo ponudbo mešanja cocktailov na poroki. Tudi tukaj pa se naša ponudba ne konča, saj vam  v kobinaciji z našimi storitvami nudimo tudi posebno ugoden najem priznanega poročnega fotografa.

Pošljite Vaše povpraševanje in poskrbite, da bo Vaša poroka nepozabna tako za Vas kot za Vaše goste.


*penino, ki se bo točila na poroki lahko priskrbite tudi sami, v tem primeru, vam naredimo poseben
izračunov

Spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo piškotkov omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo. Za več informacij o piškotkih kliknite na naslednjo povezavo .

Strinjam se z uporabo piškotkov.

EU Cookie Directive Module Information